• Suosikit

  • Pääsivu

  • Nykyinen pääsivusi:
  • muuta pääsivua
 
 


VIKING - Luonnollinen valinta

Palkituissa VIKING piha- ja puutarhakoneissa yhdistyvät poikkeuksellisen onnistunut ja innovatiivinen muotoilu, erinomainen käyttömukavuus sekä edistyksellinen tekniikka. VIKING-tuoteperhe tekee pihan ja puutarhan hoidosta hauskempaa - ja ennen kaikkea helpompaa.

VIKING-tuotteet valmistetaan nykyaikaisilla tuotantomenetelmillä ja laajaa laadunvarmistusta käyttäen. Kaikki osastot - tutkimus, kehitys, valmistus, hankinta, markkinointi, myynti ja tuotetestaus - sijaitsevat samalla paikkakunnalla Langkampfenissa Kufsteinin lähellä (Tiroli, Itävalta). VIKING on osa STIHL yhtymää.

Uusin tiedote

Uusi VIKING iMow robottiruohonleikkuri on nyt saatavilla Suomessa keväästä 2014 lähtien.

iMow on uuden sukupolven innovatiivinen robottiruohonleikkuri, joka toimii luotettavasti, täsmällisesti ja turvallisesti sekä varmistaa täydellisen nurmikon hoidon jopa 4000 neliömetriin asti. Uusi VIKING iMow tekee tämän kaiken lyhyessä ajassa ja tarkasti sekä tarjoaa markkinoille aiempaa parempaa suorituskykyä, tasaisempaa nurmikon hoitoa, käyttäjälle kattavammat mahdollisuudet muokata nurmikonhoito –ohjelmia ja enemmän vapaa-aikaa.

VIKING iMow tuoteperheessä on kaksi iMow mallia, riippuen käyttäjän vaatimuksista ja pihan koosta.

Lue koko lehdistötiedot tästä.